MALZEMELER
3 BAĞ SARMAŞIK
5 ADET YUMURTA
2 ADET KURU SOĞAN
5 ADET TAZE SOĞAN
3 ADET PIRASA
3 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
YAPILIŞI
1- SARMAŞIKLARI ELLE DOĞRAYIP YIKAYIN (KESİNLİKLİ BIÇAKLA DOĞRAMAYIN ACILAŞIR)
2- SOĞANLARI VE PIRASALARI DOĞRAYIN TÜM MALZEMLERİ TEFLON TAVAYA ALIP AĞZI KAPALI OLARAK KISIK ATEŞTE PİŞİRMEYE BAŞLAYIN. KESİNLİKLE METAL KAŞIK KULLANMAYIN TAHTA KAŞIKLA KARIŞTIRIN
3- MALZEMELER YUMUŞAYINCA ÜZERİNE YUMURTALARI KIRIP KAPAĞINI KAPATIP PİŞMEYE BIRAKIN.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder