MALZEMELER
1 KİLO ÇİNEKOP
3 ADET PATATES
2 ADET SOĞAN
7-8 DİŞ SARIMSAK
3 KAŞIK ZEYTİN YAĞI
YAPILIŞI
1- PATATESLERİ VE SOĞANLARI SOYUP HALKA HALKA DOĞRAYIN. YAĞLANMIŞ FIRIN TEPSİSİNE DÖŞEYİN.
2- ÜZERİNE SOYULMUŞ SARIMSAKLARIDA EKLEYİN
3- TEMİZLENİP YIKANMIŞ BALIKLARI DİZİN VE ÜZERİNE ZEYTİN YAĞI GEZDİRİN.
4- 200 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA YAKLAŞIK 1 SAAT PİŞİRİN
AFİYET OLSUN
1 yorum:
Fırında alternatif balık tarifi ararken çıktı karşıma bloğunuz,işimede yaradı doğrusu
kolay gelsin
sevgiler
Yorum Gönder