5 ADET PATATES
1 SU BARDAĞI KAŞAR
3 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
TUZ, KARABİBER, PUL BİBER
YAPILIŞI
1- PATATESLERİ KÜR KÜP DOĞRAYIN, ZEYTİN YAĞI, TUZ, KARABİBER VE PUL BİBER İLE HARMANLAYIN.
2- FIRIN TEPSİSİNİ YAĞLAYIP PATATESLERİ TEK SIRA HALİNDE ÜZERİNE YAYIN 200 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA PATATESLER KIZARINCAYA KADAR PİŞİRİN.
3- PATATESLER KIZARINCA ÜZERİNE RENDELENMİŞ KAŞAR PEYNİRİ YAYIP PEYNİR İYİCE KIZARINCAYA KADAR FIRINLAYIN
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder