1 SU BARDAĞI YOĞURT
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
2 YUMURTA
1 PAKET KABARTMA TOZU
1,5 SU BARDAĞI MISIR UNU
1,5 SU BARDAĞI GLUTENSİZ UN
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
İÇİ İÇİN BEYAZ PEYNİR
YAPILIŞI
1- YOĞURT, SIVI YAĞ VE YUMURTALARININ BİRİNİN TAMAMINI DİĞERİNİN BEYAZINI KARIŞTIRIN BİRİNİN SARISINI POĞAÇALARIN ÜZERİNE SÜRMEK ÜZERE AYIRIN,
2- KARIŞIMIN İÇERSİNE UNLARI VE KABARTMA TOZUNU EKLEYİP GÜZELCE YOĞURUN.
3- HAMURDAN CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR KOPARIP İÇERSİNE PEYNİR KOYUP KAPATIN.
4- POĞAÇALARIN ÜZERİNE YUMURTA SARISI
1 yorum:
Gezgin blogunuzu ziyaret etti...
Yorum Gönder