skip to main
|
skip to sidebar
mutfakta havva var glutensiz lezzetler
glutensiz tarifler yemek ve güzel olan herşey
29 Eylül 2009 Salı
ZEYTİNYAĞLI TAZE BARBUNYA
MALZEMLER
YARIM KİLO TAZE BARBUNYA
4 ADET DOMATES
1 BÜYÜK SOĞAN
1 FİNCAN ZEYTİN YAĞI
YAPILIŞI
BARBUNYA, DOMATES, SOĞAN VE ZEYTİN YAĞI TENCERE KOYUN, KISIK ATEŞTE KENDİ SUYUYLA PİŞİRİN AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Etiketler
el sanatları
(54)
GEZİ
(25)
HAMUR İŞLERİ
(60)
KAHVALTILIK
(27)
KİTAP
(1)
NESRİN'NİN ATÖLYESİ
(69)
ŞİİR
(2)
TATLILAR
(64)
YEMEK
(299)
YAZARLAR
Akya
Unknown
şeri
akya2
mutfakta havva var
Blog Arşivi
►
2013
(70)
►
Eylül
(1)
►
Ağustos
(5)
►
Temmuz
(3)
►
Haziran
(5)
►
Mayıs
(15)
►
Nisan
(19)
►
Mart
(9)
►
Şubat
(5)
►
Ocak
(8)
►
2012
(90)
►
Aralık
(10)
►
Kasım
(8)
►
Ekim
(7)
►
Eylül
(7)
►
Ağustos
(11)
►
Temmuz
(4)
►
Haziran
(8)
►
Mayıs
(10)
►
Nisan
(7)
►
Mart
(3)
►
Şubat
(7)
►
Ocak
(8)
►
2011
(86)
►
Aralık
(10)
►
Kasım
(9)
►
Ekim
(12)
►
Eylül
(9)
►
Ağustos
(8)
►
Temmuz
(6)
►
Haziran
(6)
►
Mayıs
(6)
►
Nisan
(3)
►
Şubat
(9)
►
Ocak
(8)
►
2010
(90)
►
Aralık
(6)
►
Kasım
(7)
►
Ekim
(6)
►
Eylül
(4)
►
Ağustos
(5)
►
Temmuz
(3)
►
Haziran
(7)
►
Mayıs
(9)
►
Nisan
(6)
►
Mart
(11)
►
Şubat
(12)
►
Ocak
(14)
▼
2009
(56)
►
Aralık
(13)
►
Kasım
(8)
►
Ekim
(27)
▼
Eylül
(8)
PATATESLİ TAVUK
ZEYTİNYAĞLI TAZE BARBUNYA
KESTANE UNLU KEK
MISIR UNU HELVASI
etamin panom
GLUTENSİZ EKMEK
GLUTENSİZ MISIR UNLU PİŞİ
DOMATESLİ SARIMSAKLI PİLAV
HOBİLERİM
el sanatları
(54)
GEZİ
(25)
KİTAP
(1)
ŞİİR
(2)
YEMEK
(299)
Abone Ol:
Kayıtlar
Atom
Kayıtlar
Yorumlar
Atom
Yorumlar
Bu Blogda Ara
İzleyiciler
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder