MALZEMELER
1 ADET KARNIBAHAR
3 ÇORBA KAŞIĞI UN
4 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
1,5 SU BARDAĞI SÜT
2 ADET YUMURTA
1 SU BARDAĞI KAŞAR PEYNİRİ RENDESİ
TUZ, KARABİBER,PUL BİBER, NANE
YAPILIŞI
1- KARNIBAHARI ÇİÇEKLERE AYIRIP-5-10 DAKİKA HAŞLAYIN
2- TAVADA UNU ZEYTİN YAĞI İLE KAVURUN, ÜZERİNE YAVAŞ YAVAŞ SÜTÜ İLAVE EDİN
3- ILINDIKTAN SONRA İÇERSİNE YUMURTALARI EKLEYİP ÇIRPIN (İSTEMEZSENİZ YUMURTA KULLANMAYA BİLİRSİNİZ)
4-BAHARATLARIDA KARIŞIMA EKLEYİP KARNIBAHARLARLA KARIŞTIRIN.
5- YAĞLANMIŞ FIRIN KAINDA ÜZERİ KIZARINCAYA KADAR 20-30 DAKİKA PİŞİRİN.
AFİYET OLSUN
1 Şubat 2013 Cuma
KARNIBAHAR GRATEN
Etiketler:
ÇÖLYAK,
FIRIN YEMEKLERİ,
GLUTENSİZ,
GRATEN,
KARNIBAHAR,
KARNIBAHAR GRATEN,
YEMEK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder