MALZEMELER
3 ADET TAVUK BUT
5 ADET PATATES
1 AVUÇ TANE KARARBİBER (TOZ KARABİBER DE OLUR)
2 ADET DEFNE YAPRAĞI (KULLANILMAYABİLİR)
4 DİŞ SARIMSAK
1 ÇAY BARDAĞI SU
YAPILIŞI
1-TÜM MALZEMELERİ DÜDÜKLÜ TENCEREYE YERLEŞTİRİN ÜZERİNE 1 ÇAY BARDAĞI SU EKLEYİN.
2- BUHAR ÇIKMAYA BAŞLADIKTAN SONRA 1,5 SAAT PİŞİRİN
ÇOK HAFİF VE LEZZETLİ OLDU TAVSİYE EDERİM.
AFİYET OLSUN
24 Ağustos 2011 Çarşamba
TAVUK TANDIR (DÜDÜKLÜ TENCEREDE)
Etiketler:
ÇÖLYAK,
GLUTENSİZ,
PRATİK,
TAVUK,
TAVUK TANDIR,
tavuk yemekleri,
YEMEK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder