MALZEMELER
4 ADET PATATES (HAŞLANMIŞ)
2 ADET HAVUÇ (HAŞLANMIŞ)
YARIM DEMET MAYDANOZ
1 SU BARDAĞI YOĞURT
3 DİŞ SARIMSAK (EZİLMİŞ)
3 YEMEK KAŞIK ZEYTİN YAĞI
1 YEMEK KAŞIĞI SALÇA
TUZ, KARABİBER
YAPILIŞI
1- PATATES VE HAVUCU HAŞLAYIN VE KÜÇÜK KÜPLER HALİNDE DOĞRAYIN
2- MAYDANOZU DA DOĞRAYIP PATATESLERE EKLEYİN.
3- YOĞURDU ÇIRPIN VE EZİLMİŞ SARIMSAK, TUZ VE KARABİBER EKLEYİN.
4- YOĞURTLU KARIŞIMI PATATESLERE EKLEYİN.
5-SALÇAYI ZEYTİN YAĞI İLE KAVURUP PATATESLERİN ÜZERİNE GEZDİRİN
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder