10 Kasım 2010 Çarşamba

PATATESLİ KEK

MALZEMELER
3 ADET PATATES
1 ADET SOĞAN
1 DEMET MAYDANOZ
1 ÇAY BARADAĞI YOĞURT
2 YUMURTA
1 ÇAY BARDAĞI BEYAZ PEYNİR
1 ÇAY BARDAĞI ZEYTİN YAĞI
TUZ, KARABİBER

YAPILIŞI
1- PATATESLERİ VE SOĞANI KÜP KÜP DOĞRAYIN, MAYDANOZU EKLEYİN.
2- YUMURTA VE YOĞURDU ÇIRPIP İÇERSİNE ZEYTİN YAĞINI EKLEYİN ÇIRPMAYA DEVAM EDİN.
3- KARIŞIMA PATATES, SOĞAN,  MAYDANOZ, TUZ VE KARABİBERİ EKLEYİN.
4- YAĞLANMIŞ TEPSİYE DÖKÜP 170 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA 30-40 DAKİKA PİŞİRİN
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok: