MALZEMLER
3 ADET YUMURTA
1 SU BARDAĞINDAN 2 PARMAK EKSİK ŞEKER
1,5 SU BARDAĞI MISIR UNU
1,5 SU BARDAĞI UN
1 SU BARDAĞI SIVI YAĞ
1 SU BARDAĞI SÜT
1 SU BARDAĞI KADAR BÖĞÜRTLEN
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 PAKET VANİLYA
YAPILIŞI
1- YUMURTALAR VE ŞEKERİ ÇIRPIN. SÜTÜ VE SIVI YAĞI EKLEYİP ÇIRPMAYA DEVAM EDİN
2-UN, MISIR UNU , VANİLYA VE KABARTMA TOZUNU ELEYEREK KARIŞIMA EKLEYİN.
3- YAĞLANMIŞ KALIBA KARIŞIMI DÖKÜN. ÜZERİNE BÖĞÜRTLENLERİ SERPİŞTİRİN.
4- 170 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA 1 SAAT PİŞİRİN AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder