MALZEMELER
2 SU BARDAĞI MISIR UNU
1 SU BARDAĞI GLUTENSİZ UN
1 SU BARDAĞI SÜT
1 ÇAY BARDAĞI ÇÖKELEK
1 YUMURTA
1 PAKET KABARTMA TOZU
YAPILIŞI
1- YUMURTA VE SÜTÜ ÇIRPIN.
2- MISIR UNU VE GLUTENSİZ UNU EKLEYİP İYİCE ÇIRPIN, KABARTMA TOZU VE ÇÖKELEKLERİDE KARIŞTIRIN.
3- YAĞLANMIŞ BORCAMA KARIŞIMI DÖKÜP 175 DERECEDE ISITILMIŞ FIRINDA 45 DAKİKA PİŞİRİN.
AFİYET OLSUN
10 Eylül 2010 Cuma
ÇÖKELEKLİ MISIR EKMEĞİ
Etiketler:
ÇÖLYAK,
GLTEUSİZ UN,
GLUTENSİZ EKMEK,
HAMUR İŞLERİ,
MISIR EKMEĞİ,
YEMEK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder