MALZEMELER
4 ADET PATATES
3 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
1 ÇAY KAŞIĞI PUL BİBER
1 ÇAY KAŞIĞI KEKİK
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
YAPILIŞI
1- PATATESLERİ PARMAK ŞEKLİNDE DOĞRAYIN
2- ZEYTİN YAĞI, TUZ VE BAHARATLARI KARIŞTIRIN, YAĞLANMIŞ BORCAMA KOYUN.
3- PATATESLER KIZARINCAYA KADAR FIRINLAYIN . ET YEMEKLERİNİN YANINDA ÇOK GÜZEL OLUYOR. KIZARTMADAN DAHA HAFİF
AFİYET OLSUN
2 yorum:
ellerinize sağlık nefis görünüyor
teşekkür ederim çok hafif oluyor denemenizi tavsiye ederim
Yorum Gönder