MALZEMELER
5 ADET TAVUK BALIĞI
3 ADET HAVUÇ
4 ADET PATATES
4 ADET SOĞAN
6 DİŞ SARIMSAK
5 ADET DEFNE YAPRAĞI
KARABİBER, TUZ
6 KAŞIK ZEYTİN YAĞI
YAĞLI KAĞIT
YAPILIŞI
1- BALIKLARI TEMİZLEYİN. PATATESLERİ, HAVUÇLARI VE SOĞANLARI HALKA HALK DOĞRAYIN
2- YAĞLI KAĞITLARI BALIKLARIN ÖLÇÜSÜNE UYGUN ŞEKİLDE KESİN, BALIKLARIN İÇİNİ VE DIŞINI FIRÇA YARDIMIYLA ZEYTİN YAĞI İLE YAĞLAYIN.
3- BALIKLARIN İÇİNE MALZEMELERDEN YETERİ KADAR DOLDURUN VE YAĞLI KAĞITLARA SARIN.
4- 175 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA 45-50 DAKİKA PİŞİRİN
AFİYET OLSUN
21 Şubat 2010 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
canım ellerine sağlık gerçekten çok güzel görünüyor.BU arada seni mimledim.blogumdan bakıp sende bizimle çocukluğunu paylaşırsan sevinirim.sevgiyle kal
http://umutluhayat.blogspot.com
Yorum Gönder